16 Aralık 2020 Çarşamba

Netflix Üyeli Nasıl Alınır ? +18 Erişim pini nasıl kaldırılır ?

 







    Netflix Üyeliği almak için öncelikle bir mail(e-posta) hesabınızın olması gerekmektedir. Daha sonra bir cep telefonu ve kredi kartı ihtiyacınız olmalıdır. Çünkü cep telefonu doğrulaması istiyor site ve her ay otomatik olarak üye olduğunuzda hesabınızdan üye olduğunuz gün üye olduğunuz paket içeriği ücretinde çekim yapacaktır. Daha sonra bu bilgiler değiştirilebilir.

  Netflix üyeliği için https://www.netflix.com adresine giriş yapıyoruz. Daha sonra sizden mail hesabı ve şifre oluşturmanızı isteyerek size ödeme adımına yönlendirecektir. Ödeme adımında kredi kartı ya da hediye çeki ödemesi seçeneklerinden birini seçiyorsunuz ve size doğrulama kodu göndermek için cep telefonunuza bir kod gönderecektir. Ve doğrulama işlemi bittikten sonra üyeliğiniz tamamlanmış olacaktır.

   Daha sonra profil ayarlarından kendinize ait düzenlemeleri yapabilirsiniz. Yetişkin içeriklerine şifresiz bağlanabilmek için ise Netflix ana sayfada sağ tarafta bulunan profilden açılan menüden hesap seçeneğine tıklıyoruz. Ayarlar kısmında +18 içeriklere erişim pini seçeneğinden şifreyi belirleyebilir ya da kaldırabilirsiniz. Eğer bu ayarları hiç oynamadıysanız şifre 0000'dır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder